Over Gomaf

Gomaf Consultancy is van oorsprong een machinefabriek en is inmiddels een portaal aan het worden voor veel technische bedrijven. Vanuit ons netwerk brengen wij steeds vaker werknemers en werkgevers bij elkaar.

Gomaf Consultancy is sinds 2010 een werving/selectie en detacheringsbedrijf welke zich hoofdzakelijk bezig houdt met de bemiddeling van middelbaar en hoger opgeleid technisch personeel binnen de metaal en elektrobranche. Wij onderscheiden ons door onze technische kennis en een zeer uitgebreide netwerk. Hierdoor zijn wij in staat om vraag en aanbod nauwkeurig op elkaar af te stemmen.

Gomaf Consultancy is van oorsprong een machinefabriek opgericht in 1999. In de beginjaren waren wij gespecialiseerd in het vervaardigen van machineonderdelen voor de algemene machine- en apparatenbouw. Door de jaren heen hebben wij ervaren dat goed opgeleide, technische vakkrachten met de juiste competenties en motivatie, van essentieel belang zijn.

Tegenwoordig zijn wij onze opdrachtgevers hoofdzakelijk van dienst met het vinden van de juiste vakkracht. Wij kijken niet alleen naar de competenties van de medewerker, maar juist naar de bedrijfscultuur en de competenties van de werkgever. Kortom, door onze technische kennis en empatisch vermogen begrijpen wij waar het bij u om gaat en matchen de beste kandidaat met de beste werkgever.

Gomaf Consultancy
Bezoekadres:
Klavermaten 65-6
7472 DD  Goor
 

 

 

 

Contactpersoon:
Rob Schwirtz
Telefoon: +31 (0)547-850388
Mobiel: +31 (0)6-20850856
Email: info@gomaf.nl

Postadres:
Van Heeckerenweg 77
7471 SV  Goor

K.v.k. 06092020